Referenties

Bij onderstaande bedrijven/ organisaties ben ik werkzaam geweest:

MST – Medisch Spectrum Twente Enschede
SBO de Welle/ Stichting SOCA
Nubium
Sensata Technologies B.V.
Solmates B.V.
Koninklijke Agrifirm
Locamation B.V.
Vitea/ Experis Manpower Group
Koopmans Bouwgroep B.V./ TBI
Damste Advocaten & Notarissen
Dans- en Partycentrum Bosch
Koninklijke Grolsch N.V.
Secretary Plus
Dura Vermeer Bouw
Tyco Integrated Fire & Security
Saxion Hogeschool
Artez Hogeschool voor de
Axis Mediaontwerpers
Menea Mens & Organisatie
Kienhuis Hoving N.V.
Makelaardij Tieman
HHM Organisatieadviesbureau
Eno Zorgverzekeraar
Hollandzorg
Salland Zorgverzekeringen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jan den Boon Voorzitter Raad van Bestuur, MST

Wendy heeft een aantal maanden het bestuurssecretariaat van MST versterkt. Zij kan zich een nieuwe omgeving en werkwijzen snel eigen maken. Is prettig en professioneel in de omgang met medewerkers en snel en efficiënt in het ondersteunen van de bestuurder. Ook een secretariële rol in het crisisbeleidsteam van de Covid crisis verliep prima.

Paul Chawla Senior Vice President & MD Europe & South America at Sensata Technologies

It was a pleasure working with Wendy, a very committed and professional employee. Great anticipation of my needs, always available, and well organized. Good problem solving skills and overall a very rounded Executive Assistant. 

Astrid van Rossum Global Talk

Wendy viel met haar neus in de spreekwoordelijke boter toen ze het zwangerschapsverlof van onze office manager mocht gaan vervangen. Midden in de pandemie, iedereen werkte thuis en toch moest alles door blijven draaien. Ga er maar aan staat om binnen een paar weken alle hoeken en gaten van een organisatie te leren kennen en onder de knie te krijgen, zodat er geen ongelukjes gebeuren en het management team zich goed ondersteund bleef voelen. Wendy heeft haar ruime ervaring en daadkracht dit zonder moeite opgepakt. Ze weet snel structuur te creëren en werkt systematische maar altijd met oog voor de menselijke maat. Daardoor laat je je office management veilig in haar handen. Tenslotte is het niet alleen goed als je jezelf (zoals Wendy) snel en zelfstandig in kunt werken, het is minstens zo belangrijk om de collega die je vervangt weer in een warm bad terug te laten komen. En ook dat maakt Wendy waar, waardoor het bijna voelt alsof onze eigen office manager niet echt weg is geweest.

Holger Jetses SVP North-America & Europe, Performance Sensing, Sensata

It was a real pleasure to work with Wrndy ! Pro-active, diligent, humble, attention to details and overall professionalism were a big support and enabler of leadership effectiveness.

Erik Feijen ENO Zorgverzekeraar

Wendy heeft bij Eno een interim opdracht uitgevoerd op de afdeling Marketing. In de drukste tijd van het jaar heeft ze de zaken perfect opgepakt. Wendy was proactief, leverde de zaken tijdig en goed op en was een rots in de branding. Mede door haar inzet is het marktaandeel van Salland Zorgverzekeringen sinds jaren weer fors toegenomen. Ik vind het jammer dat deze prettige collega Eno gaat verlaten.

Teo van Putten CFO, Agrifirm

Wendy heeft ons een aantal maanden ondersteund. Wendy werkt snel, werkt accuraat, heeft snel overzicht en is pro-actief. Ook bij het overzien van meerdere taken tegelijkertijd blijft ze efficiënt en rustig. Servicegerichte professional die tegelijkertijd autonoom blijft denken.

Kristiaan Bohm COO, Solmates

Wendy heeft ons tijdens de zwangerschapsverlof van onze office manager uitstekend geholpen.
Ze heeft de zaken snel en vakkundig aangepakt en heeft er mede voor gezorgd dat de groei van Solmates in die periode goed verliep. Als we Wendy weer zouden kunnen inzetten, dan zouden we dat zeker doen!

Cor Hoppenbrouwer Hoofd Marketing & Communicatie

Wendy is een zeer plezierige, openhartige en spontane vrouw. Als secretaresse weet zij de juiste toon te raken en is zeer representatief. Kortom het was een genoegen met haar te hebben samengewerkt!

René Kottier

Samen met Wendy hebben we de verbouwing en verhuizing van Locamation van Hengelo naar Enschede begeleid. Wendy trad namens de opdrachtgever vakkundig op tijdens de voorbereiding, uitvoering en volledige verhuizing. Wendy is hier zeer gedreven en kundig in. In een fijne en nauwe samenwerking hebben we het project naar volledige tevredenheid tot een goed eind gebracht.

Marleen Kulk Freelance Grafisch Vormgever, zzp, Marleen Kulk - Grafisch ontwerp

Ik heb Wendy leren kennen als een hardwerkende, spontane vrouw, die van aanpakken weet. Ze ziet geen beren op de weg en anders loopt ze er dwars doorheen. Ze houdt van gezelligheid, maar weet dit goed te combineren met hard werken. Prettige persoonlijkheid en bereid om altijd te helpen.

Marjolein Rijtma Executive Assistant to VP & GM, NXP Semiconductors

I have had the pleasure to work with Wendy at Locamation. Wendy has a hands-on mentality and performs very well under pressure. She is reliable, enthusiastic and no job is ever too big. In my view she is an excellent PA and can always be counted on. I would highly recommend Wendy!

Anne Harperink Manager personeel en organisatie at Damsté advocaten - notarissen

Wendy worked for 6 months in our company and she dit it very good. She is very flexibel and accurate. She is a very nice colleque.

Ton Hardick Directeur / Eigenaar Hardick Bouwmanagement & Vastgoedontwikkeling BV

Wendy stond als secretaresse open voor verbetering, geïnteresseerd, die met haar open houding veel voor elkaar kreeg, wilde aanpakken en wist gezelligheid goed te combineren met werk.